کمربند پدرسالاری
تاریخ برگزاری:1 بهمن 1403
ارائه: سرکار خانم حسنا علیقارداشی – دانش آموز پایه یازدهم
آسیای شرقی و خاورمیانه به کمربند پدرسالاری مشهور هستند. زنان از ابتدای تاریخ در آسیا غالبا در جوامع پدرسالار بودند. چه ژاپن قبل از دوره نوسازی و چه عربستان قبل از اسلام.
● در اواسط قرن ۱۸ ژاپن وارد یک دوره ۲۵۰ ساله محدودیت ارتباط با جهان شدند و بعد از آن با امپراتور میجی، ژاپن دچار تحولات گستردهای شد که یکی از این تغییرات در مورد زنان بود.
● رود نیل در مصر باستان نعمتی است که باعث شده تا زنان در جامعه موقعیت اجتماعی بالا و با احترامی داشته باشند. دقیقا بر خلاف عربستان. چرا؟
اینکه “آیا واقعا موقعیت زنان در ژاپن و آسیای شرقی پس از دوره نوسازی تغییری کرده است؟’ یا اینکه “این درست است که زنان مصری پس از اسلام اسلام وارد دورهای از محدودیت شدند؟” از جمله سوالاتی است که قرار است در این کارگاه به دنبال پاسخ آنها باشیم.
میخواهیم این کمربند پدرسالاری را از آسیای شرقی بررسی کنیم تا به مصر و عربستان برسیم و موقعیت زنان را در دورههای مختلف تاریخی در این جوامع بررسی کنیم و به زمان حال برسیم.
نظرات
۰ دیدگاه ثبت شده است.